ΜΕΝΟΥ

Bike Friendly Hotel

close
ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE
back to top

Bike Friendly Hotel

Ananti City Resort, a bike friendly hotel!

summer oltre photo

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία ΝΑΤΤΟΥΡ έχει ως σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και προωθεί την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δίνοντας προτεραιότητα στον ποδηλατικό τουρισμό.

Η ΝΑΤΤΟΥΡ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.), έχουν αναπτύξει το δίκτυο ξενοδοχείων και Δήμων-τουριστικών προορισμών φιλικών προς τους τουρίστες-ποδηλάτες.

Το Ananti City Resort εντάσσετε στο δίκτυο αυτό και έλαβε το ειδικό σήμα «Bike Friendly» πληρώντας μία σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων κριτηρίων (κριτήρια ξενοδοχείων – κριτήρια τουριστικών προορισμών).

Στο Ananti City Resort παρακινούμαστε καθημερινά από τις απόψεις μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον εναλλακτικό τουρισμό, καθώς και από το πάθος μας για τη φύση και την όμορφη τοποθεσία μας. Στόχος μας είναι να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα όσο το δυνατόν περισσότερο, βελτιώνοντας παράλληλα όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Η ποδηλασία δεν είναι μόνο ευεργετική για την υγεία, αποτελεί επίσης την ιδανική «πράσινη επιλογή» για να ανακαλύψετε την ομορφιά της εκπληκτικής περιοχής των Μετεώρων ή να εξερευνήστε τους κρυμμένους θησαυρούς της φιλικής προς τον ποδηλάτη πόλης των Τρικάλων.

Φιλικές ποδηλατικές υπηρεσίες του Ananti City Resort


Ποδηλατικές ΔιαδρομέςBOOK ONLINE

Για νέα και προσφορές, εγγραφείτε στο newsletter.