Σε έναν κόσμο γεμάτο με πολύβουες πόλεις και ταραχώδη προγράμματα, η εύρεση ενός ήρεμου χώρου για να περιποιηθείτε το σώμα και το μυαλό σας μπορεί να είναι ένα πολύτιμο δώρο.
Το Ananti Resort, χτισμένο στην κορυφή ενός μαγευτικού φυσικού τοπίου, προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για την εξάσκηση της Yoga και του Pilates στην ύπαιθρο.

Ananti Resort : Ένα καταφύγιο γαλήνης

Σε μια μοναδική τοποθεσία, το Ananti Resort είναι ένα καταφύγιο όπου η πολυτέλεια συναντά τη φύση. Περιτριγυρισμένο από πλούσιο πράσινο, το  Ananti Resort  είναι ένα καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν και να εναρμονίσουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα τους.

Οφέλη της υπαίθριας Yoga και του Pilates

Σύνδεση με τη φύση : Η εξάσκηση της γιόγκα και του Pilates σε εξωτερικούς χώρους προάγει μια βαθύτερη σύνδεση με τον φυσικό κόσμο. Οι καταπραϋντικοί ήχοι της αύρας που θροΐζει τα φύλλα και του κελαηδίσματος των πουλιών μπορούν να ενισχύσουν την αίσθηση ηρεμίας και ενσυνειδητότητας.
Φρέσκος αέρας : Η αναπνοή φρέσκου, αμόλυντου αέρα αναζωογονεί τους πνεύμονές σας και ενισχύει την εμπειρία της γιόγκα ή του Πιλάτες. Είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από τους εσωτερικούς χώρους με ανακυκλωμένο αέρα.
Βιταμίνη D : Το φυσικό φως του ήλιου παρέχει άφθονη πηγή βιταμίνης D, απαραίτητη για τη συνολική ευεξία. Προάγει την καλύτερη διάθεση και την υγεία των οστών, καθιστώντας την πολύτιμο συστατικό της υπαίθριας πρακτικής σας.
Ευρυχωρία : Οι υπαίθριοι χώροι σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ένα ευρύχωρο, καθαρό περιβάλλον που ευνοεί ιδιαίτερα τις ρέουσες, διαλογιστικές κινήσεις της γιόγκα και του Pilates.
Ευφυής παρουσία : Η άσκηση στην ύπαιθρο ενθαρρύνει την ενσυνειδητότητα και την παρουσία. Είναι μια ευκαιρία να έχετε πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντός σας, του σώματός σας και της πρακτικής σας.

Η εμπειρία της Yoga στο Ananti Resort!

Sunrise Yoga : Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια συνεδρία γιόγκα κατά την ανατολή του ήλιου, επιτρέποντας στις πρώτες ακτίνες του ήλιου να ξυπνήσουν το σώμα και το πνεύμα σας. Η πανοραμική θέα της φύσης δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρακτική σας.

Sunset Yoga : Συνεδρία γιόγκα κατά την δύση του ήλιου, συνδυάζοντας ανεπανάληπτη εμπειρία άσκησης και του μοναδικού τοπίου καθώς ο ήλιος αποχαιρετά την ημέρα.
Γιόγκα δίπλα στην πισίνα : Απολαύστε μια συνεδρία γιόγκα δίπλα στη φιλόξενη πισίνα του θέρετρου. Ο ήχος του νερού που κυλάει απαλά και ο καθαρός γαλάζιος ουρανός πάνω από το κεφάλι σας δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Η εμπειρία του Pilates στο Ananti Resort!

Terrace Pilates : Η ευρύχωρη βεράντα του  Ananti Resort παρέχει μια υπαίθρια πλατφόρμα για την πρακτική σας στο Pilates, με πανοραμική θέα που εμπνέει την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωση.
Forest Pilates : Εξερευνήστε τα καλοδιατηρημένα δασικά μονοπάτια που περιβάλλουν το  Ananti Resort  , όπου μπορείτε να επιδοθείτε σε συνεδρίες Pilates μέσα στη μαγευτική αγκαλιά της φύσης.
Ιδιωτικές συνεδρίες : Το Ananti Resort προσφέρει ιδιωτικές συνεδρίες Pilates για όσους αναζητούν μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση στο ταξίδι ευεξίας τους.

Αγκαλιάστε την ύπαιθρο, συνδεθείτε με τη φύση και απογειώστε την ευεξία σας στο Ananti Resort – ένα μέρος όπου το σώμα και η ψυχή καλλιεργούνται σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.