Αγκαλιάζοντας τα στοιχεία του νερού, της πέτρας και του ξύλου.

Το πλήρως ανακαινισμένο Anatasi Wellness & Health Club με λιτή και κομψή αρχιτεκτονική γραμμή, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πελάτες του ξενοδοχείου Ananti Resort & Spa. Το Anatasi Wellness & Health Club είναι ένας χώρος ευεξίας και υγείας, όπου μέσα από σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες κάθε πελάτης, ανεξάρτητα από τη φυσική του κατάσταση ή την κατάσταση της υγείας του, θα έχει την επιλογή να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής όπως επιθυμεί και να βελτιώσει ή να διατηρήσει τη σωματική και ψυχική του υγεία.

Θεραπείες

Υπάρχουν ορισμένες εμπειρίες που καλλιεργούν μνήμες και συναισθήματα που διαρκούν για πάντα. Υπάρχουν ορισμένα τελετουργικά, σχεδιασμένα με σεβασμό στο ανθρώπινο σώμα και την ψυχή, που εκτελούνται με αγάπη και αφοσίωση, για να προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση φροντίδας. Αδράξτε την ευκαιρία και εμπλουτίσετε την εμπειρία των διακοπών σας με ολοκληρωμένα τελετουργικά χαλάρωσης και ευεξίας. Στο Anatasi Spa ανακαλύψτε ό,τι εξακολουθεί να είναι αυθεντικό και γνήσιο στην Ελλάδα, πάρτε μια βαθιά ανάσα, επανασυνδεθείτε με τη φύση και απολαύστε τον ρυθμό της “ήρεμης ζωής”.

Wellness Visiting Specialists

Το ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα πλαίσια του νέου ετήσιου προγράμματος “Wellness Visiting Specialists” έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον Νίκο Ντούπη, Holistic Wellness Mentor & Yoga Instuctor.